Apparaten en accessoires
Gezouten-Karamelijs
Voorbereiding. 25min
Totaal 14u.
8 porties
Ingrediënten
Gezouten-karamelsaus
-
witte suiker250 g
-
room min. 30% vet200 g
-
water1030 g
-
ongezouten boter koud, indien mogelijk in één stuk (ong. 60 x 40 x 10 mm)30 g
-
citroensap1 theelepel
-
zout1 tl
-
azijn50 g
IJs
-
vanillestokje½
-
volle melk600 g
-
room min. 30% vet200 g
-
suiker30 g
-
eierdooiers6
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porties
Eiwitten
7 g
Calorieën
2034 kJ /
486 kcal
Vetten
33 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
40 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Pizza met fruit en yoghurt
Geen beoordelingen
Rauwe chocolade bietencake
Geen beoordelingen
Citroenmeringuetaart
2u. 30min
Soezendeeg
2u.
Driekoningentaart met ananas en gezouten karamel
Geen beoordelingen
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2u.
Meringue spoken
12u. 25min
Amandelpasta
1u. 10min
Pulled pork met gestoomde broodjes
3u.
Vanilleroomijs
12u.
Banketbakkersroom
15min
Karamelsaus
1u. 30min